← Back

Vizitë nga presindeti i shtetit Stevo PendarovskiMe datë 14.02.2024 patëm nderin që kishim vizitorë presidentin e Republikës e Maqedonisë së Veriut Stevo Pendarovski në kursin tonë, për të parë dhe vlersuar kontributin tonë për ardhmërinë më të ndritshme nga fëmijët tonë. 

 

 

Me rrespekt,

Stafi kursit Motivi.

 

 


Photos and videos